Kinek milyen bringát ajánlanál?

Most már mindent tudsz a bringák típusairól, így te is tudnál másoknak segíteni. Milyen biciklit ajánlanál az alábbi embereknek? Párosítsd össze az embereket a hozzájuk passzoló biciklitípusokkal! (Ahogy a fejezet első feladata esetében, úgy most is a képeket kell a hozzájuk tartozó szöveges kártyákkal összepárosítani.)

Patrik régóta bringázik. Elsősorban hegyen szeret biciklizni a mountain bike-jával. Most olyan bringát keres, amivel még extrémebb terepen (pl. homokon, hóban) is nyeregben tudna maradni.

Szabi régóta gördeszkázik, szereti a látványos trükköket. Most valami újat szeretne kipróbálni, ahol azért a meglévő képességeit is kamatoztatni tudná.

Andrea fiatal, de nem túl sportos. Egy nagyvárosban lakik, de nem szeretne autóval közlekedni, viszont szeretne minden nap mozogni kicsit.

Gábor már régóta csinál hosszabb bringatúrákat. Egyre jobban élvezi a hegyi szakaszokat, főleg, ha van lehetőség lemenni az aszfaltról. Most egy ehhez megfelelő bringát keres.

Zsuzsanna szeretne többet mozogni, kirándulni, szép helyekre eljutni. Nincs már olyan jó erőben, mint régen, de szeretne egy nap minél nagyobb távolságot megtenni úgy, hogy közben teker folyamatosan.

Gyuri imád kirándulni. Gyalogosan már keresztül-kasul bejárta az országot, így új sportág után nézne. Továbbra is szívesen töltene időt a természetben, és szeretné fenntartani jó állóképességét.

Andris új sportág után néz. Imádja a sebességet, és nagyon szeret vetélkedni, megmérettetni magát.

Fejezetek

icon
11. Mintateszt

Jelvények

badge
badge
badge
badge
badge
badge
badge
badge
badge
badge
badge
badge