logo cta

Projektjeink

Közlekedésbiztonsági kampány az ORFK-OBB támogatásával

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottságával másfél évtizede fennálló szakmai kapcsolat 2023-ban közös munkát eredményezett, amely a kerékpárosok közlekedésbiztonságának elősegítése mellett a legfiatalabb bringások oktatását is célul tűzte ki.

 

Tananyagfejlesztés az Oktatási Hivatal megbízásából

Az Oktatási Hivatal megbízásából a BringaAkadémia csapata készítette el az elmúlt hónapokban a közösségi nevelés (osztályfőnöki) óra kerettantervéhez illeszkedő okostankönyveket, illetve akkreditált pedagógus-továbbképzési programot.

 

További projektek

 • BringaAkadémia munkafüzet és oktatói kézikönyv

  A BringaAkadémia munkafüzetet és oktatói kézikönyvet 2016-ban, egy Erasmus+ projekt keretében alkottuk meg, és használjuk azóta is iskolai programjainkon és pedagógus-továbbképzéseinken.

   

 • Közlekedő kisokos munkafüzet és tanári kézikönyv

  A Közlekedő kisokos munkafüzetet és tanári kézikönyvet a BringaAkadémia munkafüzet bővítésével alkottuk meg 2018-ban.

   

 • Kerékpáros szemléletformáló kampány Kőbányán

  Kőbányán egy nagyobb, a Budapesti Közlekedési Központ által vezetett projekt keretében 2023-ban számos olyan fejlesztésre került sor, amelyek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a kerékpáros közlekedést a X. kerületben.

   

   

 • Kerékpáros szemléletformáló programok Csongrád-Csanád vármegyében

  Csongrád-Csanád Vármegye Önkormányzata megbízásából a Vuelta Kft. végezte a Pitvarost Csanádpalotával és Mezőhegyessel összekötő kerékpárút építéséhez kapcsolódó szemléletformáló kampányt